## April 2023 Chesapeake Water Watch Stakeholder Meeting

DAY 2 | SATURDAY | APRIL 22

TOPICS	KEYPOINTS	TIME
Arrival/Light Breakfast	Make your way to the <b>Reed Educational Center</b> on our campus for a light breakfast before the day begins!	10:00 - 10:30 AM  30 min
Welcome	Welcome and overview of the day from citizen science project manager - <b>Shelby Brown, MPS.</b>	10:30 - 10:45 AM  15 min
Session 1: Dock	Head out to the dock to get some one-on-one training on how to collect data with the HydroColor app. Best suited for: new volunteers or folks looking to improve data collection skills with the new HydroColor app.	10:45 - 12:00 PM 1 hr 15 min
Session 1: Classroom	Head to the classroom to hear from remote sensing specialist <b>Dr</b> . <b>Min-Sun Lee</b> how the data uploaded to Fieldscope is then cross-referenced with the satellite imagery. <b>Dr. Patrick Neale</b> will also be available to discuss Fieldscope visualizations and how to extract old data from HydroColor Version 1.0. <b>Best suited for: more experienced volunteers.</b>	10:45 - 12:00 PM  1 hr 15 min
Lunch	Enjoy lunch! Fajita bar provided by Moe's Southwest Grill.	12:00 - 1:00 PM 1 hr

Session 2: Classroom	We'll be in the classroom learning how to enter data into Fieldscope. Best suited for: new volunteers that collected data in the morning on the dock!	1:00 - 2:15 PM 1 hr 15 min
Session 2:  Mathias Laboratory	Hop in your cars and head up to Mathias Laboratory to get a tour with Dr. Patrick Neale of the building and lab that we work in!  Best suited for: more experienced volunteers.	1:00 - 2:15 PM 1 hr 15 min
Wrap Up	Share thoughts, highs/lows of the day and project.	2:15 - 2:30 PM 15 min
Optional Lab Tour	For folks who were in the classroom session, make your way up to Mathias Laboratory for a quick tour!	2:30 - 3:15 PM 45 min
Optional Office Hours	For folks who still have questions or need help extracting old HydroColor data from their phones from version 1.0.	2:30 - 3:15 PM 45 min